Luchthavenvervoer

Wij bieden luchthavenvervoer vanuit Zeist en Omgeving door heel Nederland en Buitenland. Onze belangrijkste doel is om elke reis tot een eersteklas en kwalitatieve ervaring van te maken. Dit bereiken wij door de beste service, kwaliteit,veiligheid en betrouwbaarheid te bieden. Wij kunnen u een vast en voordelige tarief hanteren wanneer u 24 uur vooraf reserveert. Zo weet u vooraf wat de taxirit u kost. Geen verborgen kosten, geen extra toeslagen. Gemak en duidelijkheid dat is wat wij onze klanten bieden. Wij vervoeren tot maximaal 4 personen, met 4 koffers.

Bekijk onze luchthaven tarieven.


Stedenvervoer

U kunt ook gebruik maken van onze vervoer diensten voor een vaste en goedkope prijs vanuit Zeist en omgeving naar alle steden in Nederland. Door vaste prijzen te hanteren willen wij voor onze klanten duidelijkheid en zekerheid bieden. Zo reist u goedkoper dan op de meter te rijden. U weet vooraf wat de taxirit u kost, geen verborgen kosten. Dit geldt alleen bij 24 uur vooraf reserveren.

Bekijk onze vaste tarieven


Particulier vervoer

Wij zorgen voor particulier vervoer in Zeist en omgeving. Bij ons zijn de kosten voor een taxi goedkoop, maar gaat niet ten koste van de juiste service aanbieden. Wij kiezen altijd voor de kortste en de snelste route om u veilig en goedkoop naar u bestemming te brengen. U wordt vervoerd in een ruime nette auto. Door een vakkundige chauffeur die erg vriendelijk en behulpzaam is. 


Zakelijk vervoer

Wilt u als bedrijf een taxi regelen voor uw werknemers of zakenrelaties? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij zorgen voor uw zakelijke vervoer in Zeist en omgeving. Er is mogelijkheid om op rekening te rijden. U wordt  door onze professionele chauffeurs veilig en snel naar uw bestemming gebracht.